• Dans pentru sarcină și travaliu

  Vei fi mamă! O altă inimă îţi bate deja în pântec şi te anunţă că nimic nu va mai fi la fel. Acum e momentul perfect să te conectezi cu copilul tău şi cu propriul corp, prin mişcare şi conştientizare. 

  Îţi propun o cale pe cât de plăcută şi armonioasă, pe atât de eficientă şi utilă: dansul prenatal. Compus din mişcări simţite, create şi lăsate moştenire de femei, pentru femei, din vremuri arhaice, acesta poate fi alegerea ideală pentru corpul, mintea şi sufletul tău, în preţioasele luni de sarcină. 

  Dansul înseamnă bună-dispoziţie, exprimare de sine, spontaneitate. 

  Iar dansul prenatal, în special, este o formă de mişcare blândă, dar eficientă, de care se poate bucura orice femeie. Chiar dacă uneori te simţi cu 2 picioare stângi.

  Te invit să dansăm împreună, în intimitatea propriei tale case. Pot să-ţi fiu alături şi să te susţin prin Tutorialul cu Dans Prenatal (disponibil ONLINE sau pe DVD), pe care l-am creat, în al 3-lea trimestru de sarcină, şi prin CURSURILE pe care le țin LIVE prin platforma ZOOM. 

  Iar dacă vrei sa ne antrenăm împreună cu alte mame dornice de mișcare, într-un spațiu cald și primitor, te aştept la Mom O’ Clock, pe strada Pictor Barbu Iscovescu, nr 30, sector 1, Bucureşti – la 5 minute de parcul Herastrău. 

  Te invit să descoperi şi să pui în practică tehnici foarte eficiente şi sigure pentru sănătatea ta şi a bebeluşului, care te vor ajuta să ai parte de sarcina şi naşterea pe care ţi le doreşti.

  Vei primi informaţii valoroase despre cum să:

  • te menţii în formă,
  • contribui la starea de bine şi de sănătate a bebeluşului,
  • îţi ajuţi copilaşul să coboare uşor către cervix şi prin canalul naşterii,
  • îmblânzeşti contracţiile şi să ‘lucrezi’ împreună cu ele pentru  a aduce pe lume un copil sănătos,
  • îţi activezi instinctele naturale ce îţi dau putere şi susţinere în timpul naşterii,
  • te recuperezi cu uşurinţă, post-partum, fie că vei naşte vaginal sau prin cezariană.  

  Ai în interior instincte puternice pentru a da naştere şi a-ţi creşte copilul. Iar ele aşteaptă să fie activate.

  Am studiat și practicat îndelung pentru a putea da mai departe un program de dans prenatal sigur pentru sănătate, plăcut și foarte eficient

  Mişcările care îl compun sunt inspirate din dansurile străvechi ale nașterii și fertilității, în timpul cărora femeile îşi roteau, balansau sau unduiau şoldurile şi pelvisul, cu preponderenţă. Astăzi se mai regăsesc în dansul oriental sau în dansurile tradiționale ale femeilor din zone precum Hawaii sau Polinezia. Ele au pregătit, de secole, femeile pentru travaliu și experiența nașterii propriu-zise.

  Să te ridici şi să te mişti în travaliu scurtează durata acestuia şi scade nevoia de epidurală.

  Vei fi surprinsă de multiplele efecte benefice pe care acest antrenament le aduce pentru sarcină, naştere, copilul tău şi recuperarea post-partum.

  Rezervă acum o şedinţă de antrenament prenatal – la tine acasă / online / la sală sau cumpără Tutorialul ‘Antrenament pentru o sarcină uşoară’!

  Scopul meu nu este să te învăț să dansezi. Ci să practicăm împreună tehnici, mișcări verificate, sigure și moștenite din vechime, pentru a aduce o stare de prezență în corp, în special în zonele și mușchii folosiți în timpul sarcinii și nașterii.

  Un alt beneficiu pentru tine şi copil este că, după naştere, îţi vei putea linişti copilul, când il vei purta în braţe, cu aceste mişcări exersate în timpul sarcinii, cu care este deja familiarizat.  

  Ştim că naşterea e mai uşoară, dacă bebeluşul este într-o poziţie optimă. Cum ar fi dacă tu vei putea ajuta la asta?

  Iată doar 5 motive pentru a dansa în sarcină:

  1. Reduci tensiunile şi stresul, prin scăderea presiunii arteriale şi a secreţiei de adrenalina (hormonul stresului).
  2. Creşti nivelul de oxitocină (hormonul fericirii, al iubirii şi ataşamentului), care, în preajma naşterii, permite travaliului să se declanşeze natural.
  3. Capeţi încredere în propriul corp şi în putinţa acestuia de a crea şi a da naştere unui copil sănătos.
  4. Te eliberezi de autocritică şi prejudecăţi.
  5. Mişcările care compun dansul prenatal relaxează şoldurile, flexibilizează articulaţiile bazinului şi ajută la o bună deschidere a oaselor bazinului în timpul naşterii.

  Ai întrebări? Sunt aici pentru a răspunde la ele!

  Hai să descoperim împreună mişcările care au grijă de tine şi de copilul tău! 

  sau


Dans Prenatal © 2014-2018. Toate drepturile rezervate • Termeni si conditiiPolitica CookiesProtectia datelor