• Despre mine

  Cami60

  Sunt Camelia Constantina Moga, mamă şi instructor certificat (în țară și în străinătate) pentru antrenament prenatal.

  De peste 3 ani susțin clase de Gimnastică Prenatală și Dans Prenatal la Centrul Pronatalita, din București. Iar experiența mea în dans și lucrul cu corpul, în general, depășește 10 ani.

  Mi-am antrenat ani buni corpul prin dans, yoga şi qi gong. Iar, când am rămas însărcinată, am pus toată această experienţă într-un program de mişcare adaptat sarcinii. Şi m-am format ca trainer pentru dans şi gimnastică prenatală, cu Ann Cowlin, movement specialist la Yale University şi Ramona Roşu, educator prenatal şi fiziokinetoterapeut.

  Experienţa m-a învăţat cât de importantă este, în sarcină, mișcarea fizică făcută cu regularitate. Mai ales pentru noi, femeile moderne, care ne petrecem o mare parte din timp pe scaun la birou sau la volan. Confortul ne-a lenevit și ne-a amorțit instinctele. Inclusiv cele care ne sunt de folos în sarcină și la naștere. Iar ele așteaptă să fie activate și puse la treaba.

  Am studiat şi practicat îndelung pentru a putea da mai departe un program prenatal sigur din punct de vedere al sănătăţii, plăcut şi foarte eficient.

  M-am licenţiat în Jurnalism şi am profesat ca ziarist. Acum practic scrisul ca liber profesionist şi îmi dedic cea mai mare parte din timp claselor de antrenament prenatal pe care le susţin şi fetiţei mele.



Dans Prenatal © 2014-2018. Toate drepturile rezervate • Termeni si conditiiPolitica CookiesProtectia datelor