• Livrare si Plata

  Livrarea produselor

  Pentru DVD, livrarea se face prin firma de curierat rapid FAN Courier. Curierul va face livrarea intre orele 9-17. Taxa de livrare este de 16 lei.

  Vei primi coletul in aprox 2-3 zile lucratoare. Vei avea de achitat doar rambursul si nici o alta taxa suplimentara catre curier.

  Comenzile care nu sunt confirmate telefonic vor fi anulate in 24 de ore. Procesul de livrare al produselor incepe din momentul confirmarii comenzii. Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. Daca in anumite cazuri produsul nu se afla pe stoc, un operator va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produsului comandat.

  Termenul de livrare poate depasi 5 zile lucratoare in timpul: Sarbatorilor, Promotiilor, Tipurilor de produse la oferta, Black Friday.

  Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea coletului se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

  Plata

  Poti plati prin card, ramburs sau prin transfer bancar. Alege tipul de plata in pasul 2 din formularul de comanda.

  Card

  Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei pe care o detii, în condiții de siguranță deplină.

  Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele
  VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

  Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
  Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

  Siguranța informațiilor tale este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului cu care faci plata, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile tale sunt în sigurantă.

  Indiferent de valuta pe care o ai în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii care a emis cardul.

  Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele Dans-Prenatal.

  In cazul in care optezi pentru anularea unei tranzactii efectuata prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul tau in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

  Ramburs

  La preluarea coletului de la agentul de curierat se achita contravaloarea produselor comandate inclusiv taxele de expediere, suma fiind exact cea care va este confirmata dupa efectuarea comenzii pe site sau telefonic.

  Transfer bancar

  Plata prin Transfer bancar se face în urma confirmarii online, email sau telefonic a comenzii. Livrarea produsului se face dupa confirmarea platii. Termenul pentru plata prin transfer bancar este de maximum 3 zile (confirmarea platii de catre banca noastra).
  Comenzile care nu se incadreaza in termen vor fi anulate.

  Reclamatii

  Daca sunt probleme legate de continutul pachetului sau de factura te rugam sa ne contactezi în maximum 3 zile de la primirea coletului.

  Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate pe acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. Valoarea maxima a obligatiilor dans-prenatal.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client.

  In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, dans-prenatal.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.Dans Prenatal © 2014-2018. Toate drepturile rezervate • Termeni si conditiiPolitica CookiesProtectia datelor