• Returnarea produselor

  Reguli si pasi pentru returnarea produselor:

  Persoanele fizice care achizitioneaza produse de pe site-ul dans-prenatal.ro au posibilitatea sa se retraga din contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice de la primire.

  In ce conditii pot returna produsele?

  In orice situatie de returnare a produselor (chiar si cand returnarea ii este imputabila SC MATERVIT SRL – colete deteriorate, produse gresit facturate/gresit livrate, produse cu defecte de fabricatie), acestea trebuie sa fie in aceeasi stare si impreuna cu toate documentele care le-au insotit (factura, etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta cu dans-prenatal.ro).

  Care sunt pasii pentru a returna produsele?

  Pasul 1.  Ne poti anunta prin email de retragerea din contract.

  Pasul 2. Pregateste coletul si trimite-l catre noi.

  Este obligatoriu sa trimiti produsul, impreuna cu o copie a facturii, impachetat corespunzator. Retragerea ta din contract va fi posibila doar daca se respecta termenul de 14 zile de livrare de la notificarea de retragere. Costurile de returnare sunt suportate de catre cumparator, conform legii. 
  Adresa la care trimiti coletul este : 
  Destinatar: SC Matervit SRL
  Adresa: Soseaua Cobadinului, nr 26, Ciobanita, Constanta.

  Pasul 3. Iti restituim banii.

  *Iti restituim contravaloarea produselor achitate in termen de 14 zile de la data notificarii de retragere din contract, dar nu mai devreme de data la care produsul ajunge fizic la noi.

  *Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maximum 30 de zile de la acceptarea returului.

  Dispozitii legale 
  In conformitate cu dispozitiile art. 9 din OUG 34/2014, cumparatorul, nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale, are dreptul de a denunta unilateral contractul in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. In cazul denuntarii contractului, produsul trebuie sa fie in starea de la vanzare,  iar cutia acestuia sa nu fie deteriorata. 
  In conformitate cu prevederile art. 13 din OUG 34/2014 rambursarea sumelor achitate pe produs se va face in cel mult 14 zile de la data denuntarii contractului, clientul avand obligatia sa trimita coletul catre noi in termen de 14 zile de la data denuntarii contractului, in caz contrar putem amana restituirea contravalorii produselor achitate pana in momentul in care produsul ajunge fizic la noi.

  Important 
  Nu fac obiectul denuntarii unilaterale a contractului produsele deteriorate sau care prezinta defectiuni din culpa cumparatorului.
  Conform art. 16 din aceeasi ordonanta, sunt exceptate de la dreptul de returnare urmatoarele: 
  – produsele al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
  – produsele executate dupa specificatiile consumatorului sau personalizate la cererea acestuia, precum si cele care prin natura lor nu pot fi returnate sau cele care se deterioreaza ori se degradeaza rapid; 
  – inregistrarile audio, video sau programele informatice in cazul in care sunt desigilate de catre consumator;
  – produsele confectionate la cererea consumatorului.

  Dispozitii legale 

  In conformitate cu dispozitiile art. 9 din OUG 34/2014, cumparatorul, nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale, are dreptul de a denunta unilateral contractul.Dans Prenatal © 2014-2018. Toate drepturile rezervate • Termeni si conditiiPolitica CookiesProtectia datelor